Een boek dat ik eerder had moeten lezen.

Als gadget liefhebben en techneut ben ik van kinds af aan al geïnteresseerd in computers, IT, en elektronica. Pas later ontdekte ik mijn liefde voor organisaties: Hoe zorg je er voor dat mensen welke écht iets weten over techniek, ook écht het beste uit zichzelf kunnen halen? Mijn geloof is dat “het systeem” altijd een behoorlijke bijdrage kan leveren.

In het boek “The Phoenix Project – By Gene Kim Kevin Behr“, legt de auteur op basis van fictieve verhaalvertelling uit wat dingen als “DevOps”, “The Three Ways”, en “Agile” kunnen betekenen voor een bedrijf. De vergelijking wordt getrokken tussen IT (Development, QA en Operations) en een productieafdeling voor auto onderdelen. Voor mij een eye-opener om meer te leren over de effectieve inzet van mensen, binnen multidisciplinaire groepen.

Dus, mocht je nog eens een paar avonden niks te doen hebben… ;-).

PS. Er bestaan ook samenvattingen.

Geplaatst op Categorieën Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *